کانال تلگرام تالار گفتگوی ارز دیجیتال

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: درخواست کمک در مورد دستگاه ماینر baikal n

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    8
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    درخواست کمک در مورد دستگاه ماینر baikal n

    با سلام
    نمیدونستم این سوالم رو کجا باید وارد کنم اگه جای اشتباهی اومدم راهنماییم کنین
    من چندوقته که دستگاه بایکال جیانت n *خریدم. مدت زیادی نمیشه ولی الان وقتی ip دستگاه رو میزنم و وارد دستگاه میشم در قسمت miner* که میشه استخر و ارزی که می خوام بگیرم تغییر داد چیزی بهم نشون نمیده!!
    دستگاه کار می کنه ولی اونجا چیزی نشون نمیده و نمیشه استخر تغییر داد.
    راهنمایی میکنین که این مشکل برای چی هست و چکار باید کنم؟
    ممنون

  2. کاربر مقابل از mahmoudezoj عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    coinmaster (05-11-2018)

  3. #2
    Administrator coinmaster آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    89
    تشکر
    43
    تشکر شده 36 بار در 26 ارسال
    سلام به انجمن خوش آمدید

    بنده تجریه کار با BaiKal giant N رو ندارم. ولی مشکلی که شما دارید رو با برنامه های مختلف دیگه داشتم. به نظر می رسه مشکل شما مربوط به مرورگر باشه.
    لطفا با مرورگر دیگه امتحان کنید مثلا اگر با IE تست نکردید حتما با اینترنت اکسپلورر تست کنید و قبلش در بخش تنظیمات IE قسمت Security آدرس IP دستگاه رو به لیست Trusted Sites اضافه کنید.

    اگر امکانش رو دارید اسکرین شات از صفحه خطا ارسال کنید اگر لازم باشه از دوستانی که این تجربه کار با جایانت رو داشتن براتون می پرسم.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: baikal-mini-150MH-X11-miner-add-mining-account.jpg
مشاهده: 22
حجم: 77.7 کیلو بایت

  4. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    8
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    متاسفانه جواب نداد
    با اپرا و فایرفاکس و کوروم هم تست کردم

    نقل قول نوشته اصلی توسط coinmaster نمایش پست ها
    سلام به انجمن خوش آمدید

    بنده تجریه کار با BaiKal giant N رو ندارم. ولی مشکلی که شما دارید رو با برنامه های مختلف دیگه داشتم. به نظر می رسه مشکل شما مربوط به مرورگر باشه.
    لطفا با مرورگر دیگه امتحان کنید مثلا اگر با IE تست نکردید حتما با اینترنت اکسپلورر تست کنید و قبلش در بخش تنظیمات IE قسمت Security آدرس IP دستگاه رو به لیست Trusted Sites اضافه کنید.

    اگر امکانش رو دارید اسکرین شات از صفحه خطا ارسال کنید اگر لازم باشه از دوستانی که این تجربه کار با جایانت رو داشتن براتون می پرسم.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: baikal-mini-150MH-X11-miner-add-mining-account.jpg
مشاهده: 22
حجم: 77.7 کیلو بایت

  5. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    8
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    اینم عکس که قانونا باید بتونم آدرسا رو وارد کنم

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: photo_2018-05-10_14-39-46.jpg
مشاهده: 18
حجم: 63.2 کیلو بایت

  6. #5
    Administrator coinmaster آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    89
    تشکر
    43
    تشکر شده 36 بار در 26 ارسال
    لطفا با اینترنت اکسپلورر هم تست کنید و اون تنظیماتی که عرض کردم رو انجام بدید.
    سیستم عاملتون چیه؟

    عکسی که گرفتید را میفرستم برای یکی از دوستان جوابش رو اگر متوجه شد عرض می کنم خدمتتون.

  7. کاربر مقابل از coinmaster عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mahmoudezoj (05-13-2018)

  8. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    8
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    بازم تست کردم جواب نداد.
    ببینید دستگاه کار می کنه ها. ولی روی ی ارزی هست که من الان میخوام عوضش کنم. ولی توی tab ماینر که میرم تغییر بدم چیزی نشون نمیده!!! همینجوری که تو عکس می بینین میشه
    حالا منتظر می مونم از دوستتون بپرسین
    ویرایش توسط mahmoudezoj : 05-13-2018 در ساعت 23:44

  9. #7
    Administrator coinmaster آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    89
    تشکر
    43
    تشکر شده 36 بار در 26 ارسال
    اوکی سیستم عاملتون رو هم بفرمایید.
    من از ایشون ID اسکایپ پشتیبانی بایکال رو گرفتم مستقیم از baikal support می پرسم و بهتون می گم فقط ممکنه سوالی بپرسند که من به شما انتقال می دم لطفا این صفحه رو چک کنید اگر موردی بود باهاتون هماهنگ می شم.

  10. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    8
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    از اونا پرسیدم میگن orange pi مشکل داره باید یدونه کارت orange pi بخرین!!!
    من تازه دو هفته هست دستگاه رو خریدم و از همون روز اول به این مشکل خورد. فروشنده هم میگه باید بیارینش اینجا یک هفته اقلا پیشمون باشه ببینیم چشه!!!
    من خودم ولی فکر می کنم اونقد حاد نباشه قضیه که دستگاه رو یکی دو هفته بگیرن ازم!
    هیچ مدل نمیشه ip دستگاه رو عوض کرد؟

  11. #9
    Administrator coinmaster آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    89
    تشکر
    43
    تشکر شده 36 بار در 26 ارسال
    این سوال ها رو پرسدین:
    sd کارت رو خارج کردید؟
    دستگاه دیگه مشابه دارید که کار کنه؟

  12. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    8
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    بله عکس براش فرستادم اول گفت باید sd مموری رو دربیارین و reimaging کنینکه ریست فکتوری بشه. ولی لامصب با اینکه reimaging می کنم هیچ تغییری نمی کنه و تنظیمای قبلی هم می مونه !!!
    نه متاسفانه دستگاه دیگه ای ندارم
    ip همیشه ثابته؟ نمیشه تغییر داد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •